Altın Madalya İçin Ter Dökecek

Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Spor Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 09:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şampiyona öncesinde Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Güreş Antrenörü Remzi Kurt ve milli güreşçi Bade Su Doğan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başdeğirmen, Bade Su Doğan’a şampiyonada başarı dileklerini iletti.

4 yıldır Bade Su Doğan’ın Güreş Antrenörlüğünü yapan Remzi Kurt’ta milli güreşçinin elde ettiği başarılarla ilgili, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bilgiler verdi. Kurt, Bade Su Doğan’ın 6 kez Türkiye şampiyonu, bir kez Türkiye ikincisi ve bir kez Türkiye üçüncüsü olduğunu dile getirerek, “İnşallah bu sefer ülkemize ve Isparta’mıza altın madalya getirecek” dedi.

15 yaşındaki milli güreşçi Isparta 32 Spor sporcusu Bade Su Doğan’da 66 kg’da mücadele edeceğini dile getirerek, bugüne kadar aldığı sonuçlardan bahsetti.

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir de Bade Su Doğan’ın yaşatmış olduğu başarılardan dolayı onur duyduklarını dile getirdi. Özdemir, “Almış olduğu başarı yadsınamaz. Kızımızın Avrupa şampiyonasında da büyük bir başarı getireceğine inanıyorum. Şükrü Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Isparta Belediyesi olarak sporun her dalında ve sporcuların yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bade Su Doğan’ın başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Başdeğirmen, “Bade Su kızımız güzel çok başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum. Bayrağımızı göndere çektirecek. Ispartaspor yöneticilerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.